Häät ja juhlat

Katajistonrannassa järjestät ikimuistoiset juhlat upealla ja ainutlaatuisella Aulangon alueella Vanajaveden äärellä ympäri vuoden.

Kulttuurihistoriallinen ja luonnonläheinen ympäristö luovat upeat puitteet niin häihin kuin
muihinkin juhliin ympäri vuoden! Sydämen asianamme on tyytyväinen asiakas ja olemme mielellämme avuksi tilaisuutenne järjestelyissä kokonaisvaltaisesti.

Pitkä kokemuksemme tapahtuma-alalla on lisäksi auttanut luomaan kattavan verkoston laadukkaita ja luotettavia yhteistyökumppaneita, joita suosittelemme luottavaisin mielin tilaisuuteenne!

Lämpimästi tervetuloa Katajistonrantaan!

Häät Katajistonrannassa

Mistä on ikimuistoiset juhlat tehty? Tarjoamme tärkeää päiväänne varten tunnelmalliset puitteet, omaa rauhaa ja monipuoliset lisäpalvelut ympäri vuoden. Varaa tunnelmalliset talvihäät tai perinteiset kesähäät Aulangon Katajistonrantaan!

Tilaksi voitte valita Kartanon (max. 90 henkeä), tunnelmallisen Ladon (n. 100 hlö) tai pienelle porukalle, etkoille tai jatkoille, Lasirannan (max 20 hlö) saunan Vanajaveden ääreltä.

Liinat ja astiat hoituvat kauttamme tai tasokkaan pitopalvelu -yhteistyöverkostomme kautta.

Ota yhteyttä: 
myynti@katajistonranta.fi
044 491 0076 (ark. 10-16)

Huomioithan, että työmme luonteesta johtuen emme aina pääse puhelimeen. Jätä viesti tai lähetä sähköpostia ja palaamme asiaan!

  • Hääpari saapuu kirkkoveneellä
  • Pihapelejä lapsille ja lapsenmielisille ajanvietteeksi
  • Karaoke vetäjän kera
  • Jatkot Lasirannassa iltapalan kera paljuineen
  • Retrohenkiset retkeilymökit käytössänne

Muut tilaisuudet ja juhlat Katajistonrannassa

Olipa kyseessä pienet perhejuhlat, suuremmat sukujuhlat tai muistotilaisuus, Katajistonrannasta löytyy varmasti sopivat tilat.

Kartano soveltuu max. 90 hengelle, mutta muuntautuvien tilojen ansiosta myös pienempiin juhliin saadaan intiimi tunnelma. Tilat vuokrataan aina vain yhdelle ryhmälle kerralla. Tapahtumalato taipuu monenlaisiin tilaisuuksiin. Tilassa pöydät ja penkit noin 100 hengelle sekä suuri katettu terassi noin 100 hlölle.

Pienelle porukalle soveltuu myös Lasirannan saunatila (max 20 hlö) Vanajaveden ääreltä.

Ota yhteyttä: 
myynti@katajistonranta.fi
p. 044 491 0076 (ark. 10-16)

Huomioithan, että työmme luonteesta johtuen emme aina pääse puhelimeen. Jätä viesti tai lähetä sähköpostia ja palaamme asiaan!

  • DJ palvelut
  • Juonnettu Pop up Bingo
  • Lasershooting isolta screeniltä
  • Pokeripöydät