Meillä syntyvät parhaat ideat!

Kokoukset Katajistonrannassa

Katajistonrannassa järjestät kokouspäivän ainutlaatuisessa miljöössä, Aulangon luonnonsuojelualueen kupeessa.
2017 kunnostettu kartanorakennus soveltuu niin pienten kuin isompienkin kokous- ja koulutuspäivien järjestämiseen. Yksityisyytenne on taattu – kokoustilat vuokrataan aina vain yhdelle ryhmälle kerralla!

Kartanon sali

10-100 hlön tilaisuuksiin

Katajistonrannan päärakennus, 1830- luvulla rakennettu Katajiston Kartano, tarjoaa historiaa huokuvat ja lämminhenkiset puitteet jopa 100 hlön tilaisuuksiin ympäri vuoden. Lisäksi pihapiirissa sijaitseva pakarirakennus soveltuu ryhmätyötilaksi tai 10 hlön kokoustilaksi.

  • 9.00 tulokahvi ja suolainen kartanolla -› kokous alkaa
  • 11.30  päivän lounas
  • 12.15  kokous jatkuu
  • 14.00 iltapäiväkahvit ja makea
  • 14.30 yhteiskuljetus  Hämeen linnaan
  • 15.00 Pako Linnasta alkaa! -›  Mukaansatempaava joukkueseikkailu, joka vie osallistujat keskiaikaan sijoittuvan tarinan pyörteisiin. Tavoitteena joukkueilla on ratkaista arvoituksellisten tehtävien ja vihjeiden avulla oikea pakoreitti linnasta ulos ja saattaapa matkan varrella tulla eteen myös vankeja, lahjontaa, linnanneito sekä portinvartijakin…?! Seikkailun tiimellyksessä ryhmätyö, nokkeluus ja yhteishenki ovat tärkeässä roolissa. Sopii kaikille, ei tarvita erityistä liikunnallisuutta. Ohjelmassa kuljetaan koko linnan sisä- sekä ulkoalueilla. Suosittelemme säänmukaista asua sekä tukevia kenkiä.
  • 17.30 yhteiskuljetus Katajistonrantaan -›  lämmin kiitos käynnistä

Halutessanne voitte jatkaa päivää lisäveloituksesta iltaan saakka esimerkiksi ruokaillen, saunoen tai erillisellä iltaohjelmalla!


​Esimerkin hinta 30 hlölle 189,00 €/ hlö, sis. alv

  • sis. tilavuokran, dataprojektorin, valkokankaan, esitysäänentoiston, langattoman nettiyhteyden, kokouspäivän ruokailut, menopaluu kuljetuksen Hämeen linnalle ja Pako Linnasta kokonaisuuden (tilavuokrat, sisäänpääsymaksut, järjestely- ja suunnittelutyöt, luvat, juonnon, ohjaajat ja elävöittäjät, kirjalliset kilpailumateriaalit sekä toiminnanvastuuvakuutuksen ja diplomit onnistuneille.)

  • ​Hinta ilman ohjattua aktiviteettia: 59,00 €/ hlö, sis. alv – sis. tilavuokran, dataprojektorin, valkokankaan, esitysäänentoiston, langattoman nettiyhteyden ja kokouspäivän ruokailut.

Palaveri Rantasaunassa

max. 20 hlön tilaisuuksiin

Pienempiin tilaisuuksiin soveltuu myös kovasti pidetty rantasaunamme, jossa vietät rentohenkisen kokouspäivän Vanajaveden äärellä, takkatulesta ja järvimaisemista nauttien.

Palaveri luonnon äärellä

max. 20 hlön tilaisuuksiin

Miltä kuulostaisi palaveri nuotionäärellä tai järvimaisemissa rantanurmella? Joustava palvelu ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme takaavat onnistuneen kokouspäivän ryhmällenne.